Za članove Predsjedništva i Nadzornog odbora udruge SUH-a Donji Miholjac 16. prosinca 2021. godine priređen je predbožićni domjenak na kojem su analizirane aktivnosti i programi rada u toj godini, ali se i planiralo što će se sve raditi u novoj 2022. godini, naravno pazeći pritom i na razvoj epidemije koronavirusa. S obzirom na visoku procijepljenost i pridržavanje mjera iskazano je uvjetno zadovoljstvo što je tek jedan član udruge umro od korone.
Tri dana kasnije članovi i članice sudjelovali su na božićno-novogodišnjem sajmu kojeg je organizirao Grad Donji Miholjac. Članice su, uz kuhano vino i čaj, pripremale i tradicionalno jelo langošice, lepinje od bijelog brašna. Okus langošica toliko je fascinirao poznatog kuhara Tomislava Špičeka koji je posjetio sajam, da se ne samo zadržao na štandu podružnice, nego je ostatak popodneva proveo s članovima i članicama u prostorijama podružnice i razmjenjivao iskustva i zapisivao recepte i način pripreme tijesta.
Osim langošica, članice su na štandu izlagale i svoje ručne radove. Iako je sve ponuđeno na štandu bilo besplatno, građani su ipak ostavljali donacije, pa se nešto i uprihodilo.
Zlatko Risek